Om oss

Vår mottagning

Varmt välkommen till vår lilla och personliga klinik i centrala Västerås, här möts du med värme och glädje. I dagsläget har vi cirka 1 200 patienter och kan nu välkomna fler till oss!

Vår klinik  är utformad för att tillgodose högt ställda krav för professionell verksamhet. 


Vi utför alla typer av evidensbaserad allmäntandvård för båda barn och vuxna. Undersökningar, akuttandvård, lagningar samt kronor, broar och implantat.

Hos våran kunniga hygienist får du hjälp med förbyggande tandvård mot karies och parodontit (tandlossning).

Vi har alla moderna behandlingsformer och våra hygieniska rutiner är väl genomtänkta och utformade. Steriliseringsutrustningen är av modernaste utförande.

I vår shop-hörna hitta du alla de noga utvalda kvalitetsprodukterna du behöver för din munvård, dessutom till mycket bra priser!

Vi talar både svenska och engelska.


Qdent Kvalitetssäkring

För att du som patient skall känna dig trygg hos oss har vi ett kontinuerligt kvalitetsarbete där allt dokumenteras i kvalitetssäkerhetsprogrammet Qdent. Detta system hjälper oss att alltid hålla hög kvalitet inom patientsäkerhet, miljö och hygienrutiner. 


Hela familjen är välkommen! Barn- och ungdomstandvård är givetvis kostnadsfri även hos oss.Vi som jobbar här

Robert Morberg

Tandläkare

Charlotte Johansson

Tandhygienist

Petra Hermann

Tandsköterska

Vår vision - egna tänder hela livet!

Vi lägger stor vikt vid förebyggande vård och långtidsplanering i vårt arbete.


Vid behov av behandling erbjuder vi olika alternativ, individuellt anpassade till just dig. Förslagen och rekommendationerna ges med stor hänsyn till dina egna önskemål. Du kan därför själv påverka detaljer och inriktning på din tandvård.

Friska tänder är angeläget för hela kroppens välbefinnande. Vid akuta problem med tänderna har du som patient hos oss, högsta prioritet. Som patient hos oss kan du räkna med att få hjälp samma dag du kontaktar oss.


Vår värdegrund


Bemötande
Varje dag möter vi människor som är beroende av vår professionella hjälp. I vår roll krävs det att vi villkorslöst visar respekt och omtanke för de människor vi möter och hjälper.


Kunskap
Vi ligger långt framme i verksamhetsområdet tandvård. Vi erbjuder våra patienter moderna och trygga evidensbaserade behandlingar. För oss står ett forskningsbaserat tänkande med väl beprövad kunskap och erfarenhet i centrum. All vår vård sker med noggrann dokumentation och uppföljning